Applicaties hebben de manier veranderd waarop we leven en werken, hierdoor kunnen we gemakkelijker bereiken wat we moeten doen. Er zijn heel veel bruikbare apps, maar ze kunnen moeilijk zijn om te doorzoeken. Daarom is deze lijst samengesteld van de top 10 apps voor bedrijven met evenementen.

Evernote: evernote is essentieel voor professionals die onderweg zijn, omdat alles wat u nodig heeft om toegang te hebben op elk mogelijk apparaat allemaal op één handige plek kunt bewaren. Je kunt notities en lijsten maken, artikelen knippen die je later opnieuw wilt bekijken,bewaar de webpagina’s die je nuttig vindt en heb alles meteen bij de hand. Het is geweldig om inspiratie voor verschillende projecten te verzamelen en georganiseerd te blijven.

Camtasia : is een software waar u het scherm kunt opnemen – een onmisbaar hulpmiddel als u webinars, instructievideo’s, presentaties of  een video documentatie produceert. Maak je vaak PowerPoints voor klanten? Deze software zal ze voor u opnemen. U kunt met deze software een inhoud goudmijn bouwen. Daarnaast vereist het geen achtergrond in videoproductie of bewerking om fantastische producten te maken. Rekenkracht is alles wat je nodig hebt.

Canva : niet iedereen is een grafisch genie, maar de meesten van ons streven naar prachtige afbeeldingen voor marketing, e-mails, sociale media en voorstellen. In Canva kun je een afbeelding uploaden en er geweldig uit laten zien. Er zijn sjablonen en hulpmiddelen om je uiterlijk aan te passen. Minimaal talent vereist en uitstekende resultaten vrijwel gegarandeerd.

Jing van Techsmith: Hoe vaak zou je willen dat je gemakkelijk een screenshot kon maken en aantekeningen kon toevoegen aan je webdesigner? Met Jing van Techsmith kun je dat geheel gratis doen. Een aanrader dus!

PDF Filler :  online contracten ondertekenen was vroeger zo lastig, maar niet langer. Deze app slaat uw handtekening op en tekent PDF’s veilig elektronisch zodat je ze snel kunt omzetten naar leveranciers, partners en klanten.

Grammatica : iedereen die schrijft voor een website, blog of gedrukte publicatie weet dat gepolijst werk essentieel is en ontzettend moeilijk is te produceren. Grammatica zorgt ervoor dat u er professioneel uitziet door uw geschreven werk op verschillende platforms te bewerken en u op mogelijke fouten te wijzen. Met grammatica is het veel gemakkelijker om ervoor te zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Audacity:  dit is gratis software waarmee je hoogwaardige audio op je computer kunt produceren. Je kunt inhoud voor cursussen en podcasts ontwikkelen en uw websites en blogs toegankelijker maken voor iedereen door een audioversie van uw informatie aan te bieden. Verenigbaar met zowel Mac- als pc-computers vereist geen speciale vaardigheden.

Asana : gratis projectbeheer voor zowel bedrijven als particulieren. Maak tijdlijnen, doelen en takenlijsten en deel ze met uw hele team. Houd iedereen op dezelfde pagina en sterk georganiseerd door taken en subtaken toe te wijzen.

Planoly : Social media kunnen al je tijd absorberen en je een minder productieve maken, maar is een noodzakelijk kwaad voor marketing en branding. Met Planoly kun je van tevoren je Instagram-berichten plannen en een voorbeeld bekijken zodat je weet hoe ze eruit zullen zien in je feed. Teams kunnen zelfs samenwerken en opmerkingen van gasten kunnen ook binnen de app worden beheerd.

Wordswag: is een app waarmee je welgevormde afbeeldingen kunt maken met verschillende lettertypen, achtergronden en kleuren. Vervolgens kun je ze op social media plaatsen om je publiek te engageren. Als een bonus, het is gratis.

Dit zijn de 10 zakelijke apps die jou verder kunnen helpen. Neem de tijd om ze zelf uit te proberen en laat ons dagelijks weten welke u gebruikt!